Restaurant Aquarius - Foto: Anton Huber

Capaciteit

Restaurant Aquarius biedt binnen plaats voor 120 gasten en het grote terras aan het water kan meer dan 180 gasten herbergen.

Dinerbonnen

Zoekt u nog een leuk cadeau voor vrienden of familie. U kunt bij ons natuurlijk ook een dinerbon aanschaffen.
Onze ruime locatie

Bruiloften & partijen

Door de ligging, ruimte en capaciteit is Restaurant Aquarius bij uitstek geschikt voor bruiloften, partijen en andere bijeenkomsten waarbij kwaliteit en sfeer de bepalende factoren zijn.

Locatie

De locatie van Restaurant Aquarius mag werkelijk uniek genoemd worden, want nergens in Nederland ligt een restaurant zo dicht aan groot water Gelegen aan het op één na grootste zoetwaterbekken van Nederland met een totale oppervlakte van 10.900 hectare; het Haringvliet. Het uitzicht is hierdoor werkelijk groots te noemen. Het restaurant ligt tevens direct aan de monding van haven van Hellevoetsluis, waar zowel kleine als grote schepen direct voor de deur kunnen afmeren. Vlakbij zijn de grote Haringvlietsluizen gelegen die u vanuit Restaurant Aquarius kunt zien. Aan de westelijke zijde van de sluizen ligt de Noordzee met de fraaie stranden van badplaats Rockanje en de uitgestrekte Maasvlakte op ‘steenworp’ afstand.

Mogelijkheden

Voortreffelijk lunchen of dineren voor een aantrekkelijke prijs kan nog in Nederland! Restaurant Aquarius biedt uitgebreide lunch en diner á la carte mogelijkheden en een dagelijks verrassingsmenu. Gezien het feit dat de visafslag van Stellendam slechts 10 minuten van Hellevoetsluis verwijderd is kunt u zich verzekeren van het feit dat de door ons geserveerde visgerechten vers zijn, ècht vers bedoelen we dan! Als één van de weinige restaurants in de regio Rijnmond beschikt Restaurant Aquarius over een Homarium; een kreeftenbak zodat u kunt beleven hoe verse kreeft ècht smaakt. Er is ruime keus uit heerlijke vissoorten maar Restaurant Aquarius is niet specifiek een visrestaurant. Een rijk aanbod aan vleesgerechten prijkt op de kaart zodat ervoor groot en klein genoeg te kiezen is. Een goedgevulde internationale wijnkast met klimaatbeheersing en een uitgebreide aperitief- en digestiefwagen completeert het geheel. En als laatste… wij zijn hondvriendelijk! Honden zijn dus toegestaan mits aangelijnd en droog. Wij hebben zelfs een menu voor uw hond op de kaart staan; voor de grote of de kleine trek!

BRUILOFTEN & PARTIJEN

Restaurant Aquarius is de gelegenheid waar u uw gasten kunt ontvangen en hen een aangenaam verpozen biedt. Door de ligging, ruimte en capaciteit is Restaurant Aquarius bij uitstek geschikt voor bruiloften, partijen en andere bijeenkomsten waarbij kwaliteit en sfeer de bepalende factoren zijn. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Indien gewenst, dan kunnen wij voor groepen een unieke vaartocht over het Haringvliet verzorgen met na afloop een heerlijke lunch of diner. Ook hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.