Restaurant Aquarius - Foto: Anton Huber

Capaciteit

Restaurant Aquarius biedt binnen plaats voor 120 gasten en het grote terras aan het water kan meer dan 180 gasten herbergen.

Dinerbonnen

Zoekt u nog een leuk cadeau voor vrienden of familie. U kunt bij ons natuurlijk ook een dinerbon aanschaffen.
Onze ruime locatie

Bruiloften & partijen

Door de ligging, ruimte en capaciteit is Restaurant Aquarius bij uitstek geschikt voor bruiloften, partijen en andere bijeenkomsten waarbij kwaliteit en sfeer de bepalende factoren zijn.

Locatie

De locatie van Restaurant Aquarius mag werkelijk uniek genoemd worden, want nergens in Nederland ligt een restaurant zo dicht aan groot water Gelegen aan het op één na grootste zoetwaterbekken van Nederland met een totale oppervlakte van 10.900 hectare; het Haringvliet. Het uitzicht is hierdoor werkelijk groots te noemen. Het restaurant ligt tevens direct aan de monding van haven van Hellevoetsluis, waar zowel kleine als grote schepen direct voor de deur kunnen afmeren. Vlakbij zijn de grote Haringvlietsluizen gelegen die u vanuit Restaurant Aquarius kunt zien. Aan de westelijke zijde van de sluizen ligt de Noordzee met de fraaie stranden van badplaats Rockanje en de uitgestrekte Maasvlakte op ‘steenworp’ afstand.

Mogelijkheden

Voortreffelijk lunchen of dineren voor een aantrekkelijke prijs op een toplocatie! Restaurant Aquarius biedt uitgebreide lunch en diner á la carte mogelijkheden en een dagelijks verrassingsmenu. Op de menukaart vindt u diverse soepen, salades, broodgerechten, warme gerechten, vlees en visgerechten. Maar ook voor een gezellige borrel met hapjes kunt u terecht bij restaurant Aquarius. En onze gebaksvitrine wordt dagelijks gevuld met diverse verse soorten gebak.

BRUILOFTEN & PARTIJEN

Restaurant Aquarius is de gelegenheid waar u uw gasten kunt ontvangen en hen een aangenaam verpozen biedt. Door de ligging, ruimte en capaciteit is Restaurant Aquarius bij uitstek geschikt voor bruiloften, partijen en andere bijeenkomsten waarbij kwaliteit en sfeer de bepalende factoren zijn. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Indien gewenst, dan kunnen wij voor groepen een unieke vaartocht over het Haringvliet verzorgen met na afloop een heerlijke lunch of diner. Ook hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.